Autószerviz szolgáltatásaink


Alkatrészek beszerzése

Legyen az gyári vagy utángyártott

 

Az autójavításhoz felhasznált alkatrészek széles skáláját használjuk fel. Legyen szó után gyártott vagy gyári alkatrészekről. Az alkatrész beszerzés folyamatos, rövid vállalási határidővel megoldható az alkatrészek beszerzése.

Alkatrészek beszerzése

Teljes körű futómű javítás

mely magában foglalja többek között:

 

Komplett lengőkarok cseréje, ahol nem megoldható a gömbfej, vagy a szilentek cseréje. Gömfejek cseréje, menetes vagy préselt típusok esetén is. Szilentek cseréje, 20 tonnás prés segítségével szakszerűen megvalósítható. Stabilizátor rudak stabilizátor rudak, körmányösszekötő rudak, kormánygömbfejek cseréje. Lengéscsillapítók cseréje, rugóstagok cseréje, toronycsapágy vagy toronyszilentek cseréje. Féltengelycsuklók, féltengely, féltengely gumiharangok cseréje. Kerékagyak, csonkállványok, kerékcsapágyak cseréje.

Teljes körű futómű javítás

Futómű állítás

Teljes körű futómű állítás a Méta Autószervizben

 

Egy autónak számtalan fontos alkatrésze van, és ha sorrendet kellene felállítani köztük, akkor a futómű biztosan az első háromban végezne. Egy sérült, vagy elállítódott futómű nem képes biztonságosan az úton tartani a gépjárművünket, így amint a később felsorolt tünetek egyikét is észleli, látogasson el az autószervizünkbe.

futómű állítás a Méta Autószervizben

Kisteherautó futómű beállítás

Teljes körű kisteherautó futómű állítás a Méta Autószervizben

 

A biztonságos közlekedés mindig több tényező függvénye. A gumik állapota, az utakon szerzett tapasztalat legalább olyan fontosak, mint a kisteherautó futómű beállítása. Ha ez utóbbival kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, annak az úttartás biztosan kárát látja. Amennyiben fontosnak tartja, hogy autója kifogástalan állapotban álljon rendelkezésére, és szolgálja a közlekedés biztonságát, akkor keresse fel autószervizünket, ahol többek között a futómű beállítását is elvégezzük.

Kisteherautó futómű beállítás Budapesten

Teljes körű fékrendszer javítás

mely magában foglalja többek között:

 

Komplett fékrendszerek, fékbetétek, féktárcsák cseréje. Fékdobok, fékpofák cseréje. Kézifék kötelek ellenőrzése, fékerőelosztók ellenőrzése, ezek beállítása. Fékcsövek cseréje, féknyergek felújítása, régi rendszerek tisztítása, karbantartása. ABS rendszer eleminek cseréje, jeladó, vezérlőegységek. Főfékhenger, kerékfékhengerek cseréje, felújítása.Fékfolyadék cseréje.

Teljes körű fékrendszer javítás

Motorikus alkatrészek cseréje

a teljesség igénye nélkül:

 

Gyújtógyertyák, gyújtótrafó, gyújtáskábelek, izzító gyertyák cseréje. Szelepfedél tömítés csere. Generátor szíjak és görgők cseréje. Vízhűtő, klímahűtő rendszerek ellenőrzése és cseréje.

Motorikus alkatrészek cseréje

Olajcsere

Csúcsminőségű olajok, olajszűrők

 

Benzines és dízel autók komplett olajcseréje. Széles palettájú motorolajokkal, gyári minőségben. Levegő és olajszűrők szakszerű cseréje, megfelelő célszerszámokkal.

Olajcsere

Gépjármű diagnosztika

Hibakódok, szervízjelzések megállapítása

 

Számítógépes diagnosztika, rendszerelemek tesztelése, hiba megállapítás, átmeneti hibák megszüntetése, állandó hibák, alkatrészcserével történő megoldása.

Gépjármű diagnosztika

Elektromos rendszer

Elektromos hibák, kiégett izzók, speciális izzók

 

Izzók cseréje, fényszórók cseréje.

Elektromos rendszer

Klíma rendszerek szervizelése

Nem megfelelően, vagy nem működő rendszerek esetén

 

Teljes körű klíma diagnosztika, hibafeltárással, hibajavítási lehetőségekkel. Klímahűtő csere, alumínium csövek hegesztése, klíma rendszerek feltöltése.

Klíma rendszerek szervizelése

Gumiszerelés

Normál, defekttűrő és nagyméretű abroncsok

 

Teljes körű gumiabroncs csere, bármilyen típusú személy és kistehergépjárművön. Szerelés, centrírozás, defektjavítás, felni görgőzés.

Gumiszerelés

Motor abroncs szerelés

Speciálisan motorabroncs szerelő gépekkel

 

Motorkerékpár abroncsok szerelése, motorból ki-be szereléssel együtt. Kerekek dinamikus és statikus centrírozása.

Motor abroncs szerelés

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki felkészítés, állapotfelmérés

 

Bármilyen típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását vállaljuk, rövid határidővel. Vizsgára való felkészítéssel együtt, hogy ne legyen bizonytalan a vizsga eredménye.

Műszaki vizsgáztatás